Înainte să te rogi Maicii Domnului crede că-ţi va ajuta!

img_6516Atunci când vii să te rogi împărătesei, Maicii lui Dumnezeu, crede cu tărie, înainte de rugăciune, că nu te vei întoarce de la ea fără a primi milostivire. Aşa este şi aşa se cuvine să gândeşti şi să crezi despre Dânsa. Fiindcă este Maica Atotmilostivă a Atotmilostivului Dumnezeu-Cuvantul şi despre milele sale nemăsurate şi fără de număr mărturisesc toate veacurile şi toate Bisericile creştine.

Ea este, cu adevărat, „noian de milostivire şi de bine­faceri”, aşa cum aflăm spus în Canonul Odighitriei (Canon, cântarea 5, vers 1). De aceea, a nu veni cu încredere când te rogi către Dânsa ar fi o sminteală şi o necuviinţă, neîncrederea i-ar defăima bunătatea, aşa cum este defăimată bunătatea lui Dumnezeu când nu nădăjduieşti că vei obţine ceea ce ceri atunci când I te rogi. Oare cum alergi să ceri mila unei persoane sus-puse şi bogate, milă pe care toţi i-o cunosc şi pe care şi-a arătat-o în nenumărate rânduri? De obicei, fiind ferm convinsă şi cu speranţă vie că vei obţine de la ea ceea ce vrei. Aşa se cuvine să fii şi când te rogi: să nu te îndoieşti şi să nu şovăi.

(Sfântul Ioan de Kronstadt – Viaţa mea în Hristos)

Publicitate

2 gânduri despre “Înainte să te rogi Maicii Domnului crede că-ţi va ajuta!

  1. maica domnului nu i lasa pe cei care se roaga cu credinta si din suflet. de fiecare data cand i am cerut ajutorul, n a ezitat sa faca asta. oricat de grea imi parea situatia in care eram, tot aveam speranta ca o sa iasa bine. e maica orfanilor, e ajutor si speranta. isi revarsa mila asupra tuturor celor care o cheama in ajutor. sa nu deznadajduiti niciodata in mila ei. chiar daca nu se indeplineste ceea ce cereti, maica domnului va face in asa fel incat sa va fie bine. va alege calea cea mai buna sa va fie bine. poate nu asa cum v ati dori voi, poate in alt fel numai ca sa va apere. si mai tarziu va va arata si de ce a ales sa va rezolve problema asa cum a vrut ea. e o mare binecuvantare pentru noi maica domnului.

  2. maruisi

    De ce lasi sa apara reclamele acelea care nu au nimic de-a face cu continutul acestui blog, ci chiar dimpotriva; ca sa nu mai spun ca sunt si daunatoare de suflet? Sunt la ‘ads by google’ si te conduc catre un site cu vrajitoare. :(

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s